Bagaimana untuk menurunkan berat badan dengan cepat.

Kebanyakan orang tahu bahwa kehilangan berat badan adalah baik untuk kesihatan, tapi kadang-kadang orang menutup mata, cuba untuk menghilangkan berat badan yang berlebihan untuk datang liburan berikutnya. Apa dia, sebuah cara cepat untuk menurunkan berat badan, dan apa yang perlu dilakukan untuk mencegah kembali berat dalam waktu sesingkat mungkin.

badan

Bagaimana untuk menurunkan berat badan dengan betul dan cepat

Betul dan kehilangan berat badan adalah dua hal yang berbeda. Betul kehilangan berat badan yang melibatkan sebuah proses yang panjang, direka untuk berapa minggu, bulan, tahun, tergantung pada beberapa pound yang telah direkrut dan siapa yang ingin kehilangan. Kehilangan berat badan biasanya tidak baik untuk kesihatan, mood dan harga diri. Hilang dalam beberapa hari pound segera kembali, meraih beberapa tambahan dan berterusan untuk masa yang lama. Bagaimanapun, jika tujuannya adalah cara terpantas untuk menurunkan berat badan adalah untuk tidak membuang lebih dari dua atau tiga pound sebelum acara penting dan masuk ke dalam yang paling didambakan pakaian, maka anda boleh mengambil peluang. Berat badan yang hilang akan kembali pada akhirnya, tapi di pihak wanita itu akan muncul dalam semua kemuliaan. Yang penting! Untuk menurunkan berat badan dengan cepat adalah mungkin, tetapi ia boleh menjadi tidak menentu.

Untuk penurunan berat badan kecemasan

Tambahan berat badan biasanya seperti ini:

 • orang-orang (laki-laki atau perempuan) duduk pada diet kelaparan minggu sebelum acara penting;
 • kehilangan satu pound atau dua di hari-hari awal, kadang-kadang bertahan seluruh istilah;
 • segera setelah acara kembali ke sebelumnya gaya hidup;
 • semakin berat badan yang hilang dan sedikit tambahan;
 • sekali lagi goes on diet.

Semua ini adalah asas yang salah. Dari dua hingga tiga kilogram atau lebih boleh dihapuskan, tidak menyiksa dirimu sendiri dengan kelaparan, tapi tidak dalam jangka pendek. Terdapat beberapa jenis jangka pendek (teruk) diet atau makanan pelan-pelan. Di sini untuk membantu:

 • diet soba (orang-orang selama beberapa hari air minum dan makan soba tanpa garam);
 • diet cecair (dibenarkan untuk minum jus, teh dan air);
 • diet protein (dalam diet tanpa lemak ayam, ikan dan daging, beberapa sayuran hijau).

Sila ambil perhatian! Kehilangan berat badan penuh dengan sekatan tajam karbohidrat makanan dan memotong kalori. Itu adalah disarankan untuk minum banyak air. Sebelum mana-mana diet pasti harus melihat dokter, ini amat penting jika ada sementara masalah kesihatan dan kronik penyakit. Pada masa yang berat badan perlu keluarkan dari diet semua tinggi-makanan kalori:

 • minuman manis (jus, alkohol, soda);
 • lemak (yogurt, dadih, keju);
 • tepung (roti, pastri, dan lain-lain.);
 • gula-gula (gula-gula, coklat, gula-gula, gula);
 • produk daging pengeluaran kilang (sosej, ham, sosis, dan lain-lain.). Ia mengandungi jumlah yang tinggi lemak dan bahan tambahan, periksa cecair. Dan mereka meningkatkan selera.
makanan

Agar tidak membahayakan diri sendiri, anda harus berunding dengan anda dokter dan di mana-mana untuk tidak duduk di dalam air yang sama. Ia adalah mustahil untuk mengurangkan kalori untuk 1000 kalori per hari.

Apa latihan ini akan membantu menurunkan berat badan dengan cepat

Penurunan berat badan yang betul perlu menyeluruh. Cepat dan dijamin cara untuk menurunkan berat badan adalah untuk menggabungkan sport latihan dengan makanan sekatan. Bagaimana untuk menurunkan berat badan dengan cepat, jika ia tidak mungkin untuk pergi ke kumpulan atau individu sesi dengan seorang pelatih di kelab kecergasan? Bagaimana jika tidak ada yang mau membantu? Jawabannya sederhana: anda boleh memilih rumah latihan. Mereka adalah baik kerana:

 • anda boleh terlibat dalam pada bila-bila masa dan juga di pagi hari, tidak terikat untuk jadwal yang di kelab-kelab;
 • tidak butuh waktu untuk sampai ke tempat latihan dan dari sana rumah;
 • tidak ada alasan untuk melewatkan kelas.

Cepat membantu menurunkan berat badan kardio (berjalan, berjalan cepat), latihan berfungsi (menggunakan berat badan anda sendiri dan kecil beban tambahan dalam bentuk yang istimewa peralatan), latihan kekuatan (mengangkat berat). Tetapi tidak semua dari mereka adalah disarankan untuk pemula dan orang-orang dengan yang besar gemuk. Jika orang itu tidak pernah terlibat dalam sukan, berlatih dengan mereka sendiri berat badan atau memilih kardio. Orang-orang yang kelebihan berat badan, yang melebihi biasa sebanyak 20 atau lebih pound dan hanya disarankan berjalan pantas. Bangsa akan menderita lutut dan belakang. Hari ini, Internet menawarkan banyak kemerdekaan latihan yang direka untuk apa-apa persediaan untuk bila-bila masa. Tapi, sebelum anda secara membuta melakukan apa yang skrin menunjukkan profesional pelatih, kau harus menilai kemampuan dan kesihatan. Anda boleh terlibat dalam kesehatan yang baik dan kontra.

Crunches, pushups, melompat dan squats tidak akan membantu untuk menurunkan berat badan dalam masa yang singkat. Di hari-hari pertama selepas luar biasa beban akan menyakiti anda otot, tidak pernah terlibat dalam kehidupan biasa (anda boleh merengek kaki, tangan, kembali), mereka akan meningkat dalam ukuran, perut mungkin menjadi sedikit lebih kecil (otot datang dalam nada), tetapi seberat kejutan: berat badan akan menjadi lebih. Ini berlaku kerana penyimpanan cairan dalam tisu. Untuk menghilangkan berlebihan adalah tidak mudah. Reaksi setiap organisme untuk fizikal pengerahan tenaga individu dan tidak menentu.

Bagaimana kau bisa kehilangan berat badan dalam 2-3 hari

Rata-rata, selama dua atau tiga hari seseorang boleh kehilangan ada lebih dari dua atau tiga pound. Ia bergantung pada umur dan gender. Orang-orang kehilangan berat badan lebih cepat wanita, remaja atau kanak-kanak akan segera menetapkan berat badan, tetapi orang-orang setelah tiga puluh tahun berjuang, bahkan dengan dua kilogram boleh menjadi sukar. Informasi tambahan. Orang-orang yang berat badan adalah dalam normal, selama dua atau tiga hari tidak boleh kehilangan berat badan. Sebab untuk ini – ciri-ciri individu dan cetek "terus kehilangan berat badan di mana-mana." Ia adalah penting untuk dicatat bahwa untuk dua atau tiga hari pertama keluar cecair tertutup dalam tisu. Lemak tidak hilang sama sekali. Selepas diet berakhir, reset semua akan kembali dalam beberapa hari. Orang-orang dengan gangguan hormon, yang berat badan adalah memerintah tidak hanya dengan daya akan, tetapi digunakan untuk hari kalori dalam masa yang singkat (dua hingga tiga hari) biasanya kehilangan yang sangat sedikit: tidak lebih dari satu kilogram, jika mungkin.

Jadual untuk setiap hari

Yang ingin di semua biaya untuk menurunkan beberapa pon cepat, pakar menasihati untuk memperoleh berfikiran seperti orang-orang, untuk menggunakan tekad dan untuk membeli buku nota. Paling sering, dengan diet ke teman dekat dan keluarga. Pertama, mereka akan memberitahu anda bahwa ada apa-apa untuk dilakukan, semua baik dan bagus, dan kedua, yang perlu menggoda dengan hidangan lazat yang kehilangan berat badan adalah dilarang. Jadi, ini tip-nya: ia adalah perlu untuk mencari seseorang yang akan menjadi bersorak sepanjang diet dan tidak akan menyimpang dari bertujuan tentu.

senaman

Bagaimana untuk menurunkan berat badan dengan cepat, berpegang kepada pelan

Diet adalah mudah dan bijaksana, ia adalah digalakkan pada masa ini untuk jadwal. Kau boleh menyebutnya "menurunkan berat badan cepat" dan rekod dalam notebook segalanya apa yang ia adalah perlu untuk mematuhi.

Yaitu:

 • kami menyarankan anda rekod anda mulai berat, walaupun kadang-kadang petunjuk terbaik kerugian pakaian. Yang paling mudah dan hanya benar – untuk berdiri di atas skala pagi selepas kebersihan untuk makan;
 • jadi, untuk yang pertama beberapa hari diet tidak menyakitkan lapar dari menyekat kalori datang dari makanan berdiri terdapat sekurang-kurangnya lima atau enam kali sehari. Ini jadwal yang harus meluangkan masa untuk Sarapan, makan siang dan makan malam, yang akan telah maksimum jumlah makanan dan kalori, dan masa untuk beberapa makanan ringan.

Apa latihan ini akan membantu menurunkan berat badan dengan cepat

 • 9:00 – Sarapan;
 • 12:00 – snack;
 • 14-15 – makan tengah hari;
 • 17:00 – snack (aka teh sore);
 • 19:00 – makan malam.

Di atas kertas, makanan (bahkan jika seseorang memutuskan untuk duduk di soba tanpa garam) tidak takut sebagai ide yang ada benar-benar apa-apa. Ia ternyata bahawa hampir sepanjang hari makan. Jika orang yang memutuskan untuk menurunkan berat badan dengan cepat, mencoba untuk menemukan waktu untuk latihan di rumah, kemudian pada yang sama anggaran jadual, ia adalah yang mudah untuk masuk ke dalam sesi satu jam. Sebagai contoh, di waktu makan tengahari (jika permit kerja atau perniagaan yang lain), gelongsor atau mengeluarkan satu makanan ringan, atau setelah makan malam. Super-bermotivasi orang-orang untuk pertama kalinya dapat melibatkan diri dalam beberapa hari, dan orang hilang pada minggu-minggu bahkan berbulan-bulan. Dari latihan itu bagus, anda harus mematuhi peraturan tertentu: untuk tidak makan sebelum kelas berat makanan atau tidak makan sama sekali dan tidak makan dalam waktu dua jam setelah latihan. Langkah-langkah ini adalah keadaan darurat, tetap berpegang pada rencana ini, anda hanya dapat beberapa hari yang tertentu pada tahun, tetapi ada orang yang seperti ini, begitu mereka melihat itu terus-menerus.

Bagaimana untuk mencegah kembali berat

Informasi tambahan. Persoalan bagaimana untuk mencegah kembali berat juga popular sebagai dilema bagaimana untuk menurunkan berat badan dengan cepat. Jawaban untuk yang satu: jangan kembali bekas mereka cara hidup kita, yang telah sebelum diet. Apa diet jangka pendek adalah buruk karena mereka pendek. Menjatuhkan beberapa pound, pomestilas dalam pakaian yang sesuai atau saman, orang serta-merta kehilangan motivasi, mengembuskan napas dan mula untuk makan sama seperti sebelumnya. Hilang berat kembali, skala menunjukkan plus, gaunnya tidak muat lagi, lelaki yang marah, bermula untuk melibatkan diri dalam diri lagi memutuskan untuk pergi lapar, tetapi badan pemberontak melawan. Ia tidak hanya memberikan diketik program, tetapi juga menyimpan beberapa lebih kg di atas itu, dalam hal diet baru diriku sendiri untuk tidak membahayakan. Untuk mencegah kembali pound hilang semasa jangka pendek kecemasan diet, kau boleh:

hasilnya
 • tidak untuk kembali bekas mereka cara hidup, tidak untuk makan sebanyak sebelum ini, tetapi untuk membuat pengecualian untuk kuasa, yang sedikit untuk meningkatkan masuk jumlah kalori;
 • tidak untuk meninggalkan latihan dan mencari waktu untuk mereka dalam kehidupan, ketika motivasi;
 • jangan makan makanan yang berbahaya daripada yang telah ditinggalkan untuk sementara waktu. Dalam makanan cepat saji, kalori tinggi "bom" jenis bar coklat, sosej, kentang goreng dan manis minuman yang bersoda tidak baik. Dan itu akan menjadi besar jika mereka semua akan hilang dari kehidupan, atau akan muncul di dalamnya jarang, dgn kata lain, dalam bentuk pengecualian.
 • jangan pergi untuk lemak, masin dan manis hari berikutnya setelah diet;
 • untuk membatasi penggunaan minuman keras. Satu gelas anggur kering dengan makan malam anda tidak akan apa-apa yang buruk, tetapi jika banyak kacamata ini jika mereka selalu muncul di meja, dan kemudian di perut, hasilnya akan sama: berat badan disebabkan oleh berlebihan cecair kalori. Plus, minum-minum sedikit alkohol, orang yang tidak lagi untuk mengawal jumlah makanan dan makan lebih banyak daripada yang dirancang.

Ringkasan persembahan, berikut yang harus diperhatikan: cepat kau bisa menurunkan berat badan, tetapi semua orang di jalan sendiri menganggap mempercepatkan proses. Seseorang kehilangan dua kilo dalam dua hari, satu lagi baik – sepuluh untuk dua bulan. Untuk menurunkan berat badan dalam jangka pendek, kita perlu secara drastik had bilangan yang digunakan sehari kalori dan peningkatan penggunaan mereka, menambah harian tinggi intensiti latihan.